Medicinsk fotvård – Helbehandling

I en komplett behandling av medicinsk fotvård inkluderar:

Mjukgörande fotbad och förberedelse
En noggrann undersökning för bedömning av fotens hälsa.
Nagelvård, inklusive klippning, rensning och slipning av tånaglar.
Avlägsning av förhårdnader, liktornar, vårtor och sprickor.
Behandlingen avslutas med insmörjning av fötterna med fotmassage samt tips och råd för egenvård. Vid behov gör vi även en fotstatus.

Tid: 50 min

Pris:Vardagar 695 Kr, Kväll (from 18.00) & lördag pris, 770 kr

Ge dina fötter den omsorg de förtjänar för att bibehålla välbefinnandet. Boka in din behandling hos Forum Fothälsovård.

Fördelar med helbehandling

 1. Smärtlindring och förbättrad rörlighet: Medicinsk fotvård, helbehandling hjälper till att lösa problem som liktornar, nageltrång, nagelsvamp– länk. Genom effektiva behandlingar lindras smärta och förbättrar rörligheten i fötter och ben.
 1. Professionell och specialiserad fotvård: Vår personal består av diplomerade medicinska fotvårdsterapeuter som besitter kunskapen och erfarenheten för att behandla olika fotrelaterade problem på ett professionellt sätt med verkningsfulla behandlingar.
 2. Förebyggande vård och långsiktig fot- och benhälsa: Genom att investera i medicinsk fotvård får du inte bara behandling för befintliga fotproblem, utan också förebyggande vård och rådgivning som hjälper dig att undvika framtida besvär och upprätthålla en god fothygien.
 1. Individuellt anpassade behandlingsplaner: Vi skapar skräddarsydda behandlingsplaner baserade på dina specifika behov och mål, vilket garanterar att du får en personlig och individuell fotvårdsplan som är anpassad efter just dina behov.

Hög kvalitet och trygghet: Vi använder moderna tekniker, utrustning och har hög hygienstandard för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och trygghet i vår medicinska fotvård

Vad ingår i en helbehandling?

 1. Bedömning och konsultation: Helbehandlingen inleds med att vår medicinsk fotvårdsterapeut gör en noggrann bedömning av dina fötter. Vi undersöker fötternaas tillstånd, naglar, och hud. Detta görs för att identifiera eventuella problem och skador. Vi går såklart igenom dina egna behov och utefter dem tar vi fram en individuell behandlingsplan.
 1. Fotbad och rengöring: Efter konsultationen fortsätter behandlingen med ett mjukgörande och avkopplande fotbad. Vår fotbad innehåller naturliga tillsatser som lugnar, rengör eller desinfekterar huden på foten.
 1. Avlägsnande av liktornar och förhårdnader: Genom att använda professionella verktyg och tekniker ser vi till att avlägsna smärtsamma liktornar, förhårdnader, vårtor och sprickor, vilket ger omedelbar lindring.
 1. Nagelvård: Behandlingen inkluderar även nagelvård länk. Vi behandlar och åtgärdar dina naglar på ett varsamt och professionellt sätt. Det innefattar klippning, formning och filning för att undvika inåtväxande naglar. Våra fotvårdsterapeuter besitter expertkunskap inom fotrelaterade problem och kan ge dig rätt råd om hur du ska sköta dina fötter och naglar för att undvika framtida komplikationer.
 1. Hudvård och återfuktning: För att hålla huden på fötterna frisk och välmående inkluderar en helbehandling av medicinsk fotvård:
 • Hudvårdsbehandling
 • Återfuktande behandling

Det kan innefatta applicering av fuktgivande lotions och andra produkter för att behandla specifika hudtillstånd.

 1. Massage och avslappning: För att förbättra blodcirkulationen och främja avslappning avslutas behandlingen med en mild fotmassage. Detta hjälper till att lindra spänningar, minska stress och förbättra känslan av välbefinnande.
 1. Rådgivning och förebyggande åtgärder: Vi ser alltid till att förse våra patienter med tips och råd för egenvård. Du får rekommendationer om fotvårdstekniker och förebyggande åtgärder för att minska risken för framtida fotproblem.  

Vi strävar alltid för att ge dig starka, friska och välmående fötter. Boka medicinsk fotvård-helbehandling hos oss på Forum Fothälsovård i Nacka.

Boka helbehandling av medicinsk fotvård

boka tid för behandling mot nageltrång hos en av våra medicinska fot terapeuter på Forum Fothälsovård.