Boka hembesök i Nacka: Medicinsk fotvård

Vi vänder oss i första hand till de som har svårigheter att ta sig till en fotklinik.

En komplett behandling av medicinsk fotvård vid ett hembesök inkluderar:

En noggrann undersökning för bedömning av fotens hälsa.
Mjukgörande fotbad
Nagelvård, inklusive klippning, rensning och slipning av tånaglar.
Avlägsning av förhårdnader, liktornar, vårtor och sprickor.
Behandlingen avslutas med med fotmassage


Tid: 35 – 50 min
Pris: 900 :- (Betalning sker med Swish eller kontanter)

Vi åker på hembesök endast inom Nacka närområde och som längst åker till Saltsjö Boo och Gustavsberg.
För att boka ett hembesök behöver du ringa oss på eller maila till:

Behöver du medicinsk fotvård i hemmet?

Vi förstår att det kan vara utmanande att ta sig till en klinik eller vårdinrättning, särskilt om du har nedsatt rörlighet, är äldre eller har andra medicinska behov. Därför erbjuder vi en bekväm och personlig lösning med medicinsk fotvård i hemmet. Vi vänder oss i första hand till de som har svårigheter att ta sig till en fotklinik. Vi åker på hembesök inom Nacka närområde och som längst åker vi till Saltsjö Boo och Gustavsberg.

Vad ingår i en komplett behandling av medicinsk fotvård?

  1. Bedömning och konsultation: Noggrann undersökning för att skapa en individuell behandlingsplan. Vi undersöker fötternas tillstånd, naglar, och hud.
  1. Fotbad och rengöring: Efter konsultationen fortsätter behandlingen med ett mjukgörande och avkopplande fotbad. Fotbadet innehåller naturliga tillsatser som lugnar, rengör eller desinfekterar huden på foten.
  1. Avlägsnande av liktornar och förhårdnader: Vi ser till att avlägsna smärtsamma liktornar, förhårdnader, vårtor och sprickor, vilket ger omedelbar lindring.
  1. Nagelvård: Behandlingen inkluderar även nagelvård. Vi behandlar och åtgärdar dina naglar på ett varsamt och professionellt sätt. Det innefattar klippning, formning och filning för att undvika inåtväxande naglar.
  1. Hudvård och återfuktning: Åtgärder för att behålla frisk och välmående hud på fötterna. Det kan innefatta applicering av fuktgivande lotions och andra produkter för att behandla specifika hudtillstånd.
  1. Massage och avslappning: För att förbättra blodcirkulationen och främja avslappning avslutas behandlingen med en mild fotmassage. Detta hjälper till att lindra spänningar, minska stress och förbättra känslan av välbefinnande.
  1. Rådgivning och förebyggande åtgärder: Tips och råd för egenvård och förebyggande åtgärder.

Boka ett hembesök medicinsk fotvård

För att boka ett hembesök behöver du ringa oss på eller maila till: