Nageltrångsbehandling

Boka in din behandling hos Forum Fothälsovård.

Bedömning & undersökning

Effektiv smärtlindring och rengöring

Korrektion, klippning & rensning av nageln

Lättnad av tryck

Tid: 15 – 30 min

VARDAGAR

KVÄLL (från 18.00) & LÖRDAG

495 kr

570 kr

Tips inför ditt besök

Avbokning görs 24 timmar innan bokad tid annars debiteras full avgift.
Avbokning görs via mail eller telefon.

Vi rekommenderar att avlägsna nagellack innan besöket. Om du har nagellack så tar vi bort det men detta kan korta ner behandlingstiden.

Information om nageltrång och behandling

Nageltrång innebär att nageln skär in i huden som kan orsaka en infektion när bakterier tränger in i såret vilket kan resultera i en inflammation. Upplever du obehag på grund av nageltrång eller akut smärta ska du söka medicinsk fotvård för att undvika ytterligare komplikationer. Upplever du några av dessa besvär är du mer än välkommen att boka upp en nageltrångsbehandling hos oss.

Huden blir röd och svullen runt nageln

Varbildning

Smärta eller ömhet vid beröring av tån eller nageln.

Svårigheter att gå med p.g.a. av smärta från drabbade tån.


För att förebygga nageltrång är nagelvårdsbehandlingar med jämna mellanrum ett bra alternativ för att hålla fötter och naglar i topptrim.

Vad ingår i en behandling för nageltrång?

Vår nageltrångsbehandling börjar med en bedömning och undersökning, där vår erfarna medicinska fotvårdsterapeut noggrant analyserar omfattningen av nageltrånget. Genom en grundlig bedömning skapas en anpassad behandlingsplan. Vi prioriterar effektiv smärtlindring och noggrann rengöring för att minimera risken för bakteriell infektion och skapa en optimal miljö för läkning. Vår medicinska fotvårdsterapeut fokuserar på att erbjuda lättnad från smärtan och samtidigt säkerställa att området är rent och väl vårdat.

Korrektion, klippning och rensning av den drabbade nageln utförs med precision för att återställa dess naturliga form och minska det tryck som orsakar obehag. Genom att skapa lättnad från det inåtväxande trycket på huden främjar vi läkningsprocessen och minskar risken för återkommande besvär.

Boka behandling av nageltrång

Boka tid för behandling mot nageltrång hos en av våra medicinska fot terapeuter på Forum Fothälsovård.